Overgangstur fra Eidsvatnet til Korsmyra

Fellestur

Dato
8. august kl. 09:15
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sunnmøre, Geirangerfjorden, Eidshornet
Arrangør
DNT Sunnmøre
Turområde
Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lyst på en spektakulær tur med spenstige fjell og formidabel utsikt over Geirangerfjorden? Denne turen har alt dette. 

Vi møtes kl 09.15 på parkeringa ved Eidsvatnet. Utveksler litt info og fordeler biler som skal parkeres ved Korsmyra. Vi satser på avmarsj fra Eidsvatnet kl. 0945.

Vi følger elven og går nesten opp til Oaldsvatnet, svinger så sørover mot rutas vanskeligste punkt, Vardegga. Her er det enkel klyving. Vi sikter oss inn på bandet mellom Indreeidshornet og Eidshornet. Er været med oss, tar vi en svipptur om Indreeidshornet 1562 moh. og nyter utsikta nedover Eidsdalen.

Vi rusler mot Eidshornet på 1626 moh. På veien dit passerer vi flere tydelige fangstgroper og buestillinger. Vi går så videre mot Geitfonnegga og tar en rast med utsikt mot nydelige Geirangerfjorden og Skageflå. Dette er selve desserten på denne turen! Vi avslutter ved Korsmyra. Ta med gode klær og sko, nok god mat og drikke og bli med. Dette er en spektakulær rute.

Overgangstur fra Eidsvatnet til Korsmyra

Lyst på en spektakulær tur med spenstige fjell og formidabel utsikt over Geirangerfjorden? Denne turen har alt dette.  Vi møtes kl 09.15 på parkeringa ved Eidsvatnet. Utveksler litt info og fordeler biler ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Aleksandra Leikanger
  • Oddbjørn Dalen