Helgetur til Veltdalshytta

Fellestur

Fra dato
7. august kl. 11:00
Til dato
9. august
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sunnmørs- Og Tafjordfjella
Arrangør
DNT Sunnmøre, Sula Turlag
Turområde
Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen arrangeres av Sula Turlag

Dag 1: Oppmøte ved parkeringsplassen på Zakariasvatnet kl. 1100. Derifrå går vi i lett terreng på god sti innover forbi vatnet og oppover til Reindalsseter (710 moh). På Reindalsseter tar vi oss en god matpause før siste etappen oppover til Veltdalshytta (1180 moh). Dette er en tur på om lag 14,5 km som vil ta ca. 6 timer. Veltdalshytta ligg i hjartet av Tafjordfjella i vill og vakker natur, omgitt av stolte fjell som Karitind (1982 moh), Tordsnose (1975 moh) og Naushornet (1895 moh).

Dag 2: Denne dagen blir brukt til å gå topptur til Karitind for dem som ønsker det. Det vil også være mogleg å gå enklare turar i området eller berre slappe av på hytta. Det er også mogleg å stikke innom Fieldfarehytta og besøke denne.

Dag 3: Denne dagen går turen frå Veltdalshytta og tilbake Zakariasdammen. Om været og føtene tillate det så kan vi gå runden om Hulderkoppen
Ta med gode sko, vindtette kler, klesskift, toalettsaker, handkle, sengetøy/lakenpose, mat og drikke. Felles middag på hytta.

Prisen inkluderer overnatting og to middager på Veltdalshytta. Øvrige måltider tas med selv, eller kjøpes fra selvbetjeningslageret. Betaling for proviant gjøres helst mad appen "DNT Hyttebetaling". Last ned og gjør klar hjemme før avreise.

Turledere:

Tor Raymond Eriksen tlf. 913 88 091 og Markus Svorte tlf. 907 07 625
Turleiarar kan endre programmet eller gi fleire opplysningar etter kvart.

Helgetur til Veltdalshytta

Turen arrangeres av Sula Turlag Dag 1: Oppmøte ved parkeringsplassen på Zakariasvatnet kl. 1100. Derifrå går vi i lett terreng på god sti innover forbi vatnet og oppover til Reindalsseter ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tor Raymond Eriksen