Seniortur til Synnalandshornet

Fellestur

Dato
22. april kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellutsikt, Havutsitk
Arrangører
DNT Sunnmøre, DNT senior Sunnmøre
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Oppmøte kl 10.30 ved Synnalandsvatnet i Brattvåg.

Vi går mot nord, først på grusveg, så på sti. Kjem etterkvart opp og får fin utsikt over Brattvåg, og over det fine og varierte turområdet rundt Brattvåg.

Oppe på Synnalandshornet får vi panoramautsikt mot havet og øyane. Vi går ein rundtur, og fortsetter mot Hestevatnet, før vi går bratt sti ned til Synnalandsvatnet.

Deler av turen er myrlent og kan vere våt, så gode sko er viktig.

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Seniortur til Synnalandshornet

Oppmøte kl 10.30 ved Synnalandsvatnet i Brattvåg. Vi går mot nord, først på grusveg, så på sti. Kjem etterkvart opp og får fin utsikt over Brattvåg, og over det fine ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Dag Bernhard Andersen
  • Gullbjørg Helle