Seniortur til Igesundhetta og Igesundvarden

Fellestur

Dato
6. mai kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Havutsikt
Arrangører
DNT Sunnmøre, DNT senior Sunnmøre
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Oppmøte ved Sparbutikken på Myklebust. Dette er en bynær rundtur med god oversikt over Fosnavåg og det meste av Herøy. Råsa går over myr og det betyr at det kan være litt vått. Fjellsko anbefales. Ved Vikevatnet går vi til høyre mot Igesundhetta. Turen går langs Vikevatnet og Storevatnet. Total lengde ca 3.8 kilometer.

 

Vi har alliert oss med lokalkjente som vil følge oss på turen.

Oppmøte på Sulesund ferjekai for ferje kl 10.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Seniortur til Igesundhetta og Igesundvarden

Oppmøte ved Sparbutikken på Myklebust. Dette er en bynær rundtur med god oversikt over Fosnavåg og det meste av Herøy. Råsa går over myr og det betyr at det kan ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Olav Sjåstad
  • Edel Baardseth