Seniortur til Geitnausa

Fellestur

Dato
20. mai kl. 10:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjordutsikt, Fjellutsikt, Havutsikt
Arrangører
DNT Sunnmøre, DNT senior Sunnmøre
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Oppmøte på øverste parkeringsplass på Eikenosen innen kl. 10.30

Fra parkeringsplassen går turen på traktorvei til Røssevoldvatnet, og videre på sti til Strokevatnet. Derfra opp over til Geitnausa som ligger på kanten mot Vassstrand. Nydelig utsikt.

Gode tursko anbefales , da det er myrete områder underveis.

Vel møtt.

 

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Seniortur til Geitnausa

Oppmøte på øverste parkeringsplass på Eikenosen innen kl. 10.30 Fra parkeringsplassen går turen på traktorvei til Røssevoldvatnet, og videre på sti til Strokevatnet. Derfra opp over til Geitnausa som ligger ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Else-Marie Midtlid
  • Sigmund Johan Alnes