Seniortur til Salthammersetra, Vestnes

Fellestur

Dato
3. juni kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellutsikt
Arrangører
DNT Sunnmøre, DNT senior Sunnmøre
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Oppmøte ved Shellstasjonen på Vestnes, i rundkjøringa før broa. Vi kjører opp til Hellandsetervegen, Bomveg, 40 kr i 2020. Første del av turen går på grusveg, vi krysser Remmemselva og fortsetter på traktorveg opp til setra. Fin utsikt over Romsdalsfjorden og Molde.

Turen er ca 3,8 kilometer.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Seniortur til Salthammersetra, Vestnes

Oppmøte ved Shellstasjonen på Vestnes, i rundkjøringa før broa. Vi kjører opp til Hellandsetervegen, Bomveg, 40 kr i 2020. Første del av turen går på grusveg, vi krysser Remmemselva og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sigmund Johan Alnes
  • Edel Baardseth