Seniortur til Ljøsådalsvatnet i Ørsta

Fellestur

Dato
15. juli kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjordutsikt, Fjellutsikt
Arrangører
DNT Sunnmøre, DNT senior Sunnmøre
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

En fin tur i variert terreng som starter med litt motbakke, for så å flate ut før ny stigning mot slutten av turen. Vi starter fra Mosetra Turen er 5,1 kilometer tur/retur. Total stigning på 257 høydemeter.

 

Adkomst og parkering: Fra Ørsta sentrum følger du Dalevegen mot Sæbø. Ta av i krysset merka Mosmarkvegen. Her passerer du en kirkegård. Etter denne tar du neste veg til venstre merket Mosetra/Sætrevegen. Følg skogsbilvegen i 5,3 km til Mosetra. Bomveg 50 kr, du kan betale med kontanter eller Vipps.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Seniortur til Ljøsådalsvatnet i Ørsta

En fin tur i variert terreng som starter med litt motbakke, for så å flate ut før ny stigning mot slutten av turen. Vi starter fra Mosetra Turen er 5,1 ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Dag Bernhard Andersen
  • Edel Baardseth