Kveldsmattur til Eirikskogen på Valderøya

Fellestur

Dato
14. januar kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur, Bål
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Ålesund
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte 17.30 ved Valderøya barnskole (parkering på sørsiden av skolen). Vi går et kort stykke (ca. 300 m.) til gapahuken ved fjellfoten og brenner bål og spiser niste. Mulighet for å oppleve skogen i mørket med lykt.

Vi er tilbake ved parkeringen 19.00

 

Husk: varme klær og sko, niste, sitteunderlag, varm og eller kald å drikke, lykt.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kveldsmattur til Eirikskogen på Valderøya

Oppmøte 17.30 ved Valderøya barnskole (parkering på sørsiden av skolen). Vi går et kort stykke (ca. 300 m.) til gapahuken ved fjellfoten og brenner bål og spiser niste. Mulighet for ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sofie Louise Oltedal