Strandtur til Kvalneset på Giske

Fellestur

Dato
30. mai kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Strand, Hav
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Ålesund

Parkering ved Øygardshallen. Vi går herfra kl. 11 og følger nordkysten mot Kvalneset (ca. 1 km). Det er mye trekkfugl her, så ta med kikkert. Vi gjør kanskje også noe strandrydding om vi finner søppel og kanskje er det fine stein eller andre fine strandting vi kan se på.

Underveis tar vi en pause og spiser litt.

Tilbake ved parkeringen senest kl. 14.00

Husk: varme klær og gode og varme sko. Ekstra skift eller ekstra varme klær, sitteunderlag, noe å spise og drikke, kikkert, pose til søppel eller strandskatter.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sofie Louise Oltedal