Vintertur til Speiderhytta på Ørskogfjellet

Fellestur

Fra dato
26. februar kl. 18:00
Til dato
28. februar kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Barn, Hyttekos, Hyttetur, Vinter, Familie, Aktivitet Skitur
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Ålesund
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Vinterferiehelg på Ørskogfjellet

 

Denne helga skal vi innta speiderhytta på Ørskogfjellet. Vi satser på at snøen har dalt i lange baner og da ligger alt til rette for skiturer på oppkjørte løyper, aketurer, vinterleker og bålkos ute, samt ei hytte med rom for mange. At en kan kjøre til døren for å lasse av alt som trengs for en vintertur med barn er jo selvsagt en stor fordel.

 

Hytta ligger like ved Fjellstova (ved E39) over Ørskogfjellet, og rett opp bakken er det flotte oppkjørte løyper. Ja ikke det at det å komme seg lang på ski er nødvendigvis er meningen på tur med barn, en tur på bena med akebrett på slep opp til Haugsetra er en fin tur det og, men om noen vil kan en gå helt til Jutevatnet kor det er en fin gapahuk med vinterstue og peisovn! Vi lager ihvertfall bålkos og vinterleker ikke så lang unna hytten utpå dagen slik at både store og små kan være med.

 

Speiderhytta er godt utstyrt.

1.etg. Stor hall m/vedovn og gulvvarme, 4 soverom, to dusjer/garderobe/toaletter, og to andre toaletter. Lekerom m/bordtennisbord.

2.etg. Er det 7 soverom, to toaletter, kjøkken med oppvaskmaskin, to komfyrer, to frysere, kjølerom og kjøleskap. Det er spisesal og salong med peisovn.

 

NB! Ta med laken, pute og dyne eller sovepose.

 

Målgruppe

Denne turen passer for barnefamilier med barn i alle aldre.

 

Mat:

Alle tar med det en ønsker av tørr mat og mat til niste/bålkos.

Middager blir felles.

 

Helgepris

Da vi leier denne hytten er det pris pr. pers. uansett om en er barn eller voksen.

Prisen er inkl. middager fredag/lørdag og overnatting.

 

 

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Vintertur til Speiderhytta på Ørskogfjellet

Vinterferiehelg på Ørskogfjellet   Denne helga skal vi innta speiderhytta på Ørskogfjellet. Vi satser på at snøen har dalt i lange baner og da ligger alt til rette for skiturer ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Monica Alnes
  • Marianne Slettedal