Barnas Turlag til Velleseter

Fellestur

Fra dato
12. juni kl. 11:00
Til dato
13. juni kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Helgetur, Hyttetur, Turkatalog2021
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Ålesund
Turområde
Sunnmørsalpane, Vestlandet (se kart)

Denne helga er det ny overnattingstur med Barnas Turlag. Denne gangen skal vi til Velleseter. 

Velleseter er omgitt av den ville ringformede Vellesæteregga. Hytta ligger så nær bygda at den lett kan nåes selv om du har med deg småbarn. Den vakre Velleseterdalen er velegnet for turer med de yngste, med utgangspunkt i hytta. Hytta er tilgjeneglig med barnevogn og sykkel nesten helt opp. (Fra ut.no)

Vi går fra Brunstad kl. 11 og turen opp vil ta rundt en times tid (ca 1,5 km)

Etter at vi har satt opp telt/lavvoer og kanskje spist litt er det på tide å utforske området rundt hytta og innover dalen. Der er det mye å se, både spisse fjelltopper som spidder skyene og harelorter bak en stein. Vi tilpasser aktivitetene til de som er med og legger vekt på å ha det kjekt.

Prisen inkluderer felles middag. Mat til frokost, kvelds og niste må alle ha med selv. Det er ikke proviantlager på Velleseter.

Overnatting: I eget telt. DNT Sunnmøre har telt, lavvoer og utstyr til utlån ved behov. Det vil og være mulig for inntil 11 personer å overnatte i hytta. Her blir det førstemann til mølla og vanlig DNT overnattingspris kommer i tillegg. Gi beskjed ved påmelding. Antall personer i hytta vil bli regulert med hensyn til smittevernregler og mulighet for å holde avstand. 

Bli med da vel!

Dersom været blir for utrivelig for telttur, kan turen bli flyttet til et annet tidspunkt.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Barnas Turlag til Velleseter

Denne helga er det ny overnattingstur med Barnas Turlag. Denne gangen skal vi til Velleseter.  Velleseter er omgitt av den ville ringformede Vellesæteregga. Hytta ligger så nær bygda at den lett ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Antonina Kolodziejczyk
  • Monica Alnes