Skitur i Stordalen med Barnas Turlag

Fellestur

Dato
20. mars kl. 11:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Skileik, Aktivitet Skitur
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Ålesund
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen, Sunnmørsalpane (se kart)

Da er det klart for skitur i Stordalen! Møt opp kl 11.00 på parkeringsplassen innerst i veien forbi Overøye alpinsenter, ved bommen. Ta med godt med varmt tøy, mat, varm drikke, sitteunderlag og godt humør. Vi går i den retningen føret er best. Planen er ikke å komme lengst mulig, men å kose oss på tur! Vi går så langt fører, været og gruppa tillater og koser oss underveis med leker og moro. Velkommen!

Dersom værmeldingene er så dårlige at vi ikke vil få en trivelig tur, vil turen bli flyttet til en annen dag!

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Skitur i Stordalen med Barnas Turlag

Da er det klart for skitur i Stordalen! Møt opp kl 11.00 på parkeringsplassen innerst i veien forbi Overøye alpinsenter, ved bommen. Ta med godt med varmt tøy, mat, varm ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Antonina Kolodziejczyk
  • Monica Alnes