Storhornet på Godøya med Barnas Turlag

Fellestur

Dato
24. mai kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Havutsikt, Dagstur, Topptur
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Ålesund
Turområde
Sunnmørsalpane, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Alnesvatnet og Storhornet på Godøya er en av de fineste kystturene på Sunnmøre. 

Turen starter ved parkeringen ved skolen/idrettshallen på Godøya, og tar deg opp til Valkvæegga hvor vi følger en god sti over Sløktind 436 moh og videre mot Storhornet som er turens mål. Vi går ned igjen via Alnesvatnet og til idylliske Alnes. Vi legger opp til en fin rundtur i rolig turtempo og turen er overkommelig for turvandte barn fra skolealder og opp. 

Vi organiserer "shuttle" gjennom tunellen for henting av biler. 

Oppmøte kl. 11.00

Dersom det er meldt så dårlig vær at turen ikke blir kjekk, vil vil flytte den til en annen dato!

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

 

Storhornet på Godøya med Barnas Turlag

Alnesvatnet og Storhornet på Godøya er en av de fineste kystturene på Sunnmøre.  Turen starter ved parkeringen ved skolen/idrettshallen på Godøya, og tar deg opp til Valkvæegga hvor vi følger ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Monica Alnes
  • Lene Fjærli