Topptur i Eidsdal

Fellestur

Dato
16. januar kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur, Sunnmøre, Randoee
Arrangører
DNT Sunnmøre, DNT fjellsport Sunnmøre
Turområde
Tafjordfjella (se kart)

Eidsdal er det mest snøsikre området tidlig på vinteren. DNT fjellsport Sunnmøre starter turåret 2021 med en topptur i dette området 16. eller 17. januar. Vi velger den dagen med best forhold. 

Noen aktuelle turer:

Nonshaugen(1344) fra Eidsvatnet. Ca. 6,5 km. tur/retur. 930 høydemeter. Enkelt skredterreng.

Smogehornet(1446) fra Berge. Ca 8 km. tur/retur. 1040 høydemeter. Utfordrende skredterreng.

Middagshesten(1382) fra Hatlestad. Ca, 10 km. tur/retur. 930 høydemeter. Utfordrende skredterreng.

Hvilken dag og tur vi velger blir bestemt tidligere i uka.

 

Utstyr: Ski eller splitboard, feller, isøks,  ASSS (alltid spade, søkestang og sender/mottaker), hjelm og slalombriller, vinterbekledning, solbriller og solkrem, mat og drikke. Det er kaldt, så ta med god jakke og skikkelige votter.

 

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Topptur i Eidsdal

Eidsdal er det mest snøsikre området tidlig på vinteren. DNT fjellsport Sunnmøre starter turåret 2021 med en topptur i dette området 16. eller 17. januar. Vi velger den dagen med best ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Oddbjørn Dalen
  • Åsmund Steen