Kveldsmattur til skogen på Heid

Fellestur

Dato
4. mars kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Søre Sunnmøre
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte 17:30 ved grusbana på Heid. Me går eit kort stykke for å ete medbragt niste, leike og oppleve skogen med lykt i mørket. Husk: varme klær og sko, niste, sitteunderlag, varm eller kald drikke, lykt. Me er tilbake på parkeringa til kl. 19.

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Kveldsmattur til skogen på Heid

Oppmøte 17:30 ved grusbana på Heid. Me går eit kort stykke for å ete medbragt niste, leike og oppleve skogen med lykt i mørket. Husk: varme klær og sko, niste, ...

Kontaktinformasjon: