Kveldsmattur til Frøystadtua

Fellestur

Dato
7. april kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur
Arrangører
DNT Sunnmøre, Barnas Turlag Søre Sunnmøre
Turområde
Sunnmørsalpane (se kart)

Oppmøte 17:00 ved Herøyterminalen (Det er mulighet for å kjøre ned i Storvika og sette av passasjerar der, men ikkje plass til å parkere). Fin tur med slakk helling opp, anbefaler at dei minste får sitte i bæremeis. Me utforskar og leikar undervegs, turen er målet. 

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Kveldsmattur til Frøystadtua

Oppmøte 17:00 ved Herøyterminalen (Det er mulighet for å kjøre ned i Storvika og sette av passasjerar der, men ikkje plass til å parkere). Fin tur med slakk helling opp, ...

Kontaktinformasjon: