Topptur til Romedalstinden

Romedalstinden er en skikkelig fjellsporttur som ikke krever sikring.

Turen til Romedalstinden (1295) går opp fra Ytre Standal via setrene oppe i dalen. Ruta begynner på god sti, men oppe i Litlekoppen beveger vi oss opp i bratt ur til skaret melom Storkopptindane og Romedalstinden. Høydepunket på turen er klyvinga bortover toppeggen.

Deltakerne bør være fjellvante, og takle høyde bra. Siste delen av turen byr på noen partier som kan oppfattes som litt luftige. Fantastisk utsikt over Romedalen fra toppen.

Utstyr: Sko og klær etter vær og føre. Mat og drikke.

Vi setter opp turen lørdag, men flytter den til søndag hvis været er bedre da. De som melder seg på må kunne delta begge dager.

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Topptur til Romedalstinden

Romedalstinden er en skikkelig fjellsporttur som ikke krever sikring. Turen til Romedalstinden (1295) går opp fra Ytre Standal via setrene oppe i dalen. Ruta begynner på god sti, men oppe i ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Elisabeth Hovland
  • Gøril Bratteli Jamholt