ÅST-hytter i koronatiden

Foto: Tone Drabløs

Beklager - gjester er IKKE velkomne på ÅSTs hytter no for tida...

Det er vi lei oss for, men vi MÅ følge opp dugnaden for å begrense smittefaren, og vi håper at alle andre følger myndighetenes råd for å begrense smittefaren. Det vil si at man ikke drar på fritidsreiser, heller ikke til DNT-hytter som ligger i kommunen man bor i.

Noen av hyttene våre er stengt med DNT-nøkkel, og andre står ulåste av sikkerhetshensyn.

Runde Fyr og Velleseter er fra i dag avlåst med annen nøkkel.

Hold dere friske, og velkommen tilbake når dette er over!

For å sikre et godt tilbud når dette er over, trenger vi mer enn noen gang at alle som har glede av Ålesund-Sunnmøre Turistforening sitt tilbud viderefører sitt medlemskap hos oss. Til de som har et hjerte for naturen og som ikke er medlem utgjør deres medlemskap en stor forskjell og bidrar til at vi kan fortsette med å tilrettelegge norsk natur for alle.

Skrevet av Tone Drabløs 31. mars 2020