Hyttene er klare for bestillinger!

Veltdalshytta
Veltdalshytta Foto: Marius Dalseg Sætre

Bestilling av rom til årets sommerferie gjøres på www.ut.no!

Velkommen til årets sommerferie - eller kanskje sein vårskitur! Det er no klart for bestilling av rom på følgende hytter:

Danskehytta, Veltdalshytta, Pyttbua, Vakkerstøylen, Patchellhytta og Runde fyr.

Alle hyttene er ikke klargjort ennå. For eksempel vil nok ikke Veltdalshytta og Vakkerstøylen være mulig å bestille på i vår, men du kan bestille rom nå til sommeren.

Priser:

Rom med to senger

Medlem: 560

Ikke medlem: 800

Ungdomsmedlem tom. 26 år. 280

Rom med 4 senger

Medlem: 850

Ikke medlem: 1200

Ungdomsmedlem tom. 26 år: 560

Disse hyttene leies ut i sin helhet til grupper på 5-11 personer: Tyssenaustet, Tjønnebu, Velleseter og Jakobselet.

Pris medlem/ikke medlem pr. døgn: Kr 1200/1900.

Bestilling gjøres på www.ut.no - søk opp hytta og skroll ned til knappen "Bestill overnatting".

Reindalseter kan man bestille rom med fullpensjon på e-post til info.aast@dnt.no fram til 26. juni, deretter til reindalseter.turisthytte@dnt.no

Kaldhusseter utleiehytte kan bestilles på dnt.sunnmore@dnt.no eller telefon 70 12 58 04

Velkommen til hyttesommeren 2020!

Skrevet av Tone Drabløs 25. mai 2020