Kom deg ut-måned!

Hvert år markerer DNT friluftslivet med en Kom deg ut-dag i september og februar. Vi har hatt store arrangement med mange deltakere på ulike steder på Sunnmøre. I år blir det annerledes, men like moro!

I DNTs Sjekk ut-app finner du Turboturer på Sunnmøre. Her ligger 10 ulike turmål. Sjekk inn på ett eller flere, og du og familien er med i trekning av flotte premier. Konkurransen starter 5. september og varer heilt til høstferien er over den 11. oktober, så her er det alle muligheter til å få registrert seg på mange av turmålene.

Turene passer for alle, både barn, foreldre og besteforeldre.

Premier:

1 overnatting for heile familien på ei av DNT Sunnmøres hytter (3 premier)

Turbomatbokser til barna og valgfritt kart til de voksne (5 premier)

Bok: Plukk! Studer! Spis! Turmat med Turbo (5 premier)

Appen lastes ned gratis fra Google Play/App store eller ved å skanne QR-koden på bildet.

Medlemstilbud!

Melder du deg inn i DNT i perioden 5.-11. september får du medlemskap for resten av året + 2021 til samme pris!

Skrevet av Tone Drabløs 2. september 2020