Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Bilder til kalender for 2021 søkes!

Foto: Remi Aure Reksten

Vi forsøker å lage en kalender med inspirasjon og informasjon - og til det trenger vi bilder!

Kalenderen er en av de viktigste trykksakene vi lager, og den er blitt populær blant både medlemmer og ikke medlemmer. Foruten selve kalendariet, inneholder kalenderen informasjon om hyttene våre, oversiktskart over Sunnmørsalpene og Tafjordfjella, turoversikt og informasjon om hva som skjer på Reindalseter i betjent sesong.

Vi søker tur- og naturbilder fra heile Sunnmøre - fra Runde og området ytterst ut mot havet til de kvasse tindene i Sunnmørsalpene og heilt inn til Pyttbua, Veltdalen og Torsbu i Tafjordfjella. Har du vært på tur og tatt bilder du tror kan egne seg, så ikke nøl - send dem til oss.

Kriterier for bildene:

-       Naturbilder fra Sunnmøre, fra havgapet ute ved Runde heilt inn til Pyttbua, Veltdalen og Torsbu i Tafjordfjella

-       Mennesker må ikke dominere motivet. Kan menneskene gjenkjennes, må de gi samtykke til at bildet kan publiseres.

-       Liggende format

-       Digitale bilder større enn 1 mb

-       Opplys om hvor bildet er tatt

-       Du kan sende inn inntil 5 bilder til tone.drablos@dnt.no