Vinnere i turkonkurransen

Familien Longva på ferietur på Senja
Familien Longva på ferietur på Senja

Da Kom deg ut- dagen i høst ikke kunne arrangeres som vanlig, laget vi istedenfor en turkonkurranse i tur-appen Sjekk ut; Turbo-turer på Sunnmøre. De som registrerte seg på ett eller flere turmål i listen var med på trekning av flotte premier.

Blant premiene var hytteovernattinger, matbokser, kart og turmatbok. Mange registrerte seg, og blant vinnerne var familien Longva fra Ålesund. De er aktive på tur med to småbarn, Sjur på 4 år og Torjus på 2 år. Eldstemann er garvet friluftsgutt og går selv, mens lillebror ofte får sitte i meis. Turmålene finner de rundt omkring på Sunnmøre, men i sommer gikk turen til Senja.

De har ikke gått alle turene i Turbo-tur-listen, men det har de tenkt å gjøre.

Blant vinnerne er også familien Jensen/Knudsen som flyttet til Vestrefjorden fra Tananger i Rogaland i fjor. De har allerede besøkt 100 DNT-hytter og fått gullnøkkel, og har no bare igjen fire hytter før de også kan innkassere DNT Sunnmøres Rødnøkkel. Vi gratulerer!

Vant gjorde også Lene Haugen m/familie som bor i Ålesund. De er en familie på 5 pluss jakthounden Bolt. De er mye ute på tur sammen, og ivrige brukere av DNTs hytter.

Sjekk ut-appen finnes i App Store eller Google Play, og kan lastes ned gratis. Listen Turboturer på Sunnmøre blir liggende ute, så det er bare å finne den fram og ta med seg familien på tur!


Alle vinnere har fått tilsendt e-post, og premiene kan hentes på kontoret vårt i Kongens gate 17 i Ålesund eller vi kan sende i posten til de som bor lenger unna.

Skrevet av Tone Drabløs 19. oktober 2020