Hyttebestilling forlenges til 2.mai

Vinter på Pyttbua
Vinter på Pyttbua Foto: Åsmund Steen

På grunn av nye og strengere koronatiltak har vi ny ordning på hyttene i vinter.

De små ubetjente hyttene våre har blitt leid ut som hele hytter siden de blei gjenåpnet i vår. Nå må vi også gjøre det samme med de selvbetjente hyttene.

Fram til 2. mai har vi innført hel eller avdelingsvis bestilling av hyttene våre. Det er dessverre ikke mulig å bestille etter 2. mai på de selvbetjente hyttene, da vi ikke vet hvor lenge disse restriksjonene varer.

Pyttbua: Hovedhytta øst, hovedhytta vest eller sikringsbua.

Vakkerstøylen: Her bestiller man hele hytta.

Veltdalshytta: 2 avdelinger: Den store avdelingen, eller vinterdelen(hyttevertavdeling) om sommeren.

Danskehytta: 2 avdelinger: Storhytta eller sikringsbua.

Patchellhytta: 3 avdelinger: Hovedhytta øst, hovedhytta vest eller sikringsbua.

Runde fyr: Her bestiller man hele hytta.

Reindalseter: Hele hytta. Man bruker kjelleren i resepsjonsbygget/selvbetjeninga.

Kaldhusseter selvbetjent: Hele hytta.

For ordens skyld er det lik pris på alle hytter. Voksen medlem/ikke-medlem kr. 1200/1900. Ungdom medlem kr. 600.

Mer info om hyttene, og bestilling skjer på Ut.no

Skrevet av Åsmund Steen 2. mars 2021