Kom deg ut-dagen 7. februar

Litletinden/Solskinshatten i Ørsta
Litletinden/Solskinshatten i Ørsta Foto: Kristian Standal

Den 7. februar er det Kom deg ut-dag, DNTs nasjonale turdag for alle. I år kan vi ikke invitere til arrangement rundt på Sunnmøre slik vi har brukt å gjøre, men oppfordrer til friluftsliv med familien eller egen kohort.

Det er eventyrlige skiforhold om dagen, og de fleste steder er det fine preparerte løyper tilgjengelig. Fjellsidene er dekt av den mykeste nysnø, men sjekk varsom.no før turen.

Vi inviterer til fotokonkurranse på instagram i anledning Kom deg ut-dagen! Alle som tagger bildene sine med #dntsunnmøre eller #dntsunnmore er med i trekning av fine premier.

Alle barn (0-12 år) som melder seg inn i løpet av 6. og 7. februar får en Turbo-bamse i velkomstgave. Turbo er maskoten til Barnas Turlag og en kjekk følgesvenn å ha i tursekken. Her kan man melde seg inn. Som medlem er du med og støtter arbeidet vårt for å gjøre friluftslivet lettere tilgjengelig for alle, og du får en rekke medlemsfordeler.

Ei lykkelig jente med Turbo-bamsen sin.
Ei lykkelig jente med Turbo-bamsen sin. Foto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Tone Drabløs 2. februar 2021