PADLESESONGEN HAR STARTET!

Foto: Victoria Linnerud

DNT Sunnmøre er godt i gang med padlesesongen både på Søre og fra naustet. Så langt har vi hatt to torsdagspadlinger fra naustet i Nørvasundet.

17. mars hadde vi en fin tur rundt Svinøya i Ellingsøyfjorden, på blikkstille vann og i flott lys. Victoria Linnerud tok flotte bilder underveis på turen. På denne turen handlet det om å komme i gang med sesongen, uten å slite seg ut, og det var fint å være på vannet og kjenne litt på det igjen. Dette er en type tur vi nok kommer til å ha mange av fremover.

24. mars var værmeldingene noe dårligere, og planen var mørkepadling i det været vi fikk. To erfarne instruktører stilte til padling, og de fikk kjempet seg utover Borgundfjorden i sterk motvind, før det ble surfing på bølgene i mørket innover mot Nørvasundet. Økta ble avsluttet med rulling i mørket og trening på kameratredning. Været og mangelen på lys tillot ikke fotografering på denne økta, men Tobias og Kyrre hadde det fantastisk moro.

Så langt har vi hatt to veldig forskjellige økter. Også fremover ønsker vi å gi et tilbud til alle nivåer. Følg med på nett- og facebooksidene våre (Naustet DNT Sunnmøre og DNT Sunnmøre) for annonsering av kommende økter, og bli med oss på sjøen i 2022!


Hilsen turleder Kyrre Rørstad

Foto: Victoria Linnerud

Skrevet av Tone Drabløs 25. mars 2022