Barnas Turlag på vinterferie!

Foto: Claudia Lopez Alfaro

Barnas turlag hadde ei vindfull, men kjekk vinterferiehelg på Speiderstua på Ørskogfjellet.

Flere barnefamilier var med på tur til Speiderstua i vinterferien, siste helgen i februar. Mange barn og voksne hadde sett frem til skiglede. Ørskogfjellet var litt vindfullt disse dagene, likevel var det greit å finne steder uten for mye vind. Fredag kveld var det felles middag og det ble tid til å bli kjent med hverandre. Lørdag var det ut på tur, grunnet vind ble det bestemt å gå fra Fjellstova i retning Varmestova på Tomrefjellet, og dit gikk vi. Det er en tur på ca. 11 km tur/retur. Ikke alle var kjent med Varmestova, det var en hyggelig overraskelse, man kunne kjøpe noe å spise og drikke der om ønskelig. For noen var det en kort tur, for andre en lang tur, det var stor glede å fullføre for alle. Turen kan anbefales for alle som er litt skivant.


Lørdag kveld var det også felles middag, det ble tid til leik og moro, noen ville spille piano, andre brettspill eller Yatzy. Vi koste oss godt på Speiderstua, en stor og flott hytte.


Søndag var det avreise og vaskedag, men også skidag. Vi ryddet oss ut og la ut på tur, det ble en kort tur med grilling og lek, sola var også med oss store deler av dagen.


Hilsen turleder Claudia Lopez Alfaro

Skrevet av Tone Drabløs 10. mars 2022