Forhåndsbestilling av senger

Man kan nå forhåndsbestille senger på alle DNT Sunnmøres hytter, men det er også mulig å komme uanmeldt, eller bli en dag ekstra om man ønsker det. Søk opp aktuell hytte på ut.no, og les hva som er tilgjenglig på de ulike hyttene.

Nummererte senger på Tjønnebu
Nummererte senger på Tjønnebu Foto: Åsmund Steen

Forhåndsbestilling av DNT Sunnmøres hytter

Ta med bekreftelse på bestilling enten elektronisk eller på papir. Gjester som ankommer uten forhåndsbestilling kan ikke bortvises.

Privatpersoner bestiller og forhåndsbetaler hytteoppholdet i sin helhet. Den som er medlem i DNT i bestillingsøyeblikket velger medlemspris. Det er ikke mulig å endre til medlemspris og få refusjon etter at en bestilling er fullført og betalt. Bestiller er ansvarlig for å velge riktige priser til seg selv og sitt reisefølge. Man bestiller en seng pr. person.

FOR AT SENGERESERVASJONEN SKAL GJELDE MÅ MAN ANKOMME HYTTA SENEST KL. 21.00, ELLER SÅ KAN ANDRE GJESTER BENYTTE SENGA. Betalingen gjelder da evt. for andre ledige senger eller madrass på gulvet.

Alle gjester bes være fleksible og opptre hensynsfullt mot andre gjester.

Når man ankommer hytta er det viktig at alle skriver seg inn i besøksprotokollen, selv om man har bestilt på forhånd.

Avbestilling:
· Avbestilling frem til 5 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.
(Eksempel: Et opphold fredag-søndag må da avbestilles senest kl. 23:59 på søndag)
· Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Dersom man ikke når fram til den hytta man har bestilt på kan bestillingen brukes til overnatting på en annen av DNT Sunnmøres selvbetjente/ ubetjente hytter inntil 5 dager før og etter ankomstdag. Bestillingen gjelder da på senger/madrass som ikke er forhåndsbestilt. Legg bekreftelse på bestilling i betalingskassa.

Avbestilling gjøres gjennom bestillingsløsningen på «min side».

All relevant informasjon om hytta finnes på UT.no, også hvordan hytta er låst.

På selvbetjente hytter anbefaler vi appen "DNT hyttebetaling" når proviant skal betales. Last den ned og klargjør hjemme før tur.