Tips til turen

Ønsker du alt servert eller en enkel hyttetur hvor du tar med maten selv? DNT har betjente, selvbetjente og ubetjente hytter

Aldri vært på en DNT-hytte før? Her er en guide til hyttebesøket.

Her er føremeldinger fra de fleste fjellområder. For Sunnmørsalpene og Tafjordfjella vil det bli hyppigst oppdatering i overgang vår/sommer.

Lær om hvordan rutene er merket, hvordan vi beregner gangtid, når bruer legges ut / tas inn og annet.

Her er de nye fjellvettreglene fra 2016. Lær deg dem og følg dem.

Hva trenger du til turen? Finn pakkeliste for ulike turer her

Noen av hyttene er låst med DNTs standardnøkkel. Medlemmer kan få den mot et depositum på kr. 100.

DNT Sunnmøre har kajakk, telt og annet turutstyr til utlån for medlemmer.

Hvis du har overnattet på alle 13 hyttene til DNT Sunnmøre gjør du deg fortjent til rødnøkkelen. Har du vært på flere enn 100 hytter i DNT-systemet er du kvalifisert for gullnøkkelen.

I kongens gate 17 selger vi diverse smarte saker til turen, her er noe av vareutvalget