Våre turlag og turgrupper

Barnas Turlag

Uansett hvor dere tar med barna på friluftsopplevelser, så kan Barnas Turlag love dere minner for livet! Våre aktiviteter er åpne for alle og foregår på barnas premisser hvor de voksne er aktivt med. 

Kontaktperson: Tone Drabløs

TLF:  480 30 445

DNT ung Sunnmøre

DNT ung Sunnmøre er vårt tilbud til deg som er mellom 13 og 26 år. Vi arrangerer alt fra trivelige hytteturer til spenstige skiturer. Ofte blir turene delt inn i alder fra 13-17, og 18-26. 

Som ungdomsmedlem i DNT Sunnmøre kan du låne masse bra utstyr gratis. Blant annet har vi lavvo/telt, kajakk/kano og skredutstyr til utlån. 

Kontaktperson: Tone Drabløs

TLF: 480 30 445

DNT fjellsport Sunnmøre

DNT fjellsport Sunnmøre ledes av en komite på 4-6 personer. Komiteens medlemmer velges for 2 år av gangen. Gruppa jobber for å skape et aktivt fjellsportmiljø, og  skal gi et sikkert tilbud til de som interesserer seg for alpint friluftsliv med varierende vanskelighetsgrad, hele året. 

Kontaktperson: Ola Ose Pedersen

TLF:  970 01 950

DNT Sunnmøre Turgruppa

Ønsker du å oppleve naturen sammen med andre? Turgruppa tar deg trygt fra hytte til hytte, til flotte utsiktspunkt og langs glitrende fjellvann. Her er det vandringen, gjerne over flere dager, som står i fokus.

Turgruppa arrangerer både lette og vanskelige turer, og vi håper at du finner en tur som passer for deg og dine forutsetninger. Turlederne er trivelige og engasjerte turfolk som liker å dele sine opplevelser med andre.

Kontaktperson: Åsmund Steen

Tlf. 701 25 804

DNT senior Sunnmøre

Seniorgruppa er et tilbud til deg som har passert middagshøyden, men likevel ikke har middagslur som hobby nr.1. Vi har turer stort sett hver torsdag i sommerhalvåret, og et par hytteturer i løpet av året. Vi samarbeider også med Seniorsenteret om Klar, ferdig, gå-turene.

Kontaktperson: Kjell Martin Rønning

Tlf. 480 71 775

Foto: Øyvind Hunnes